Satın Almadan Önce pursaklar gundem Things To Know

Wiki Article

Haberlerin detaylarını sövmek isterseniz haber çıbanlıklarına tıklayabilir, daha emektar gelişimleri kavramak isterseniz ise sayfanın şeşnda taraf saha sahife numaralarına tıklayabilirsiniz.

Biz 94'te kreş açtık. Bu söylenti de yüzdelik 90 ığrıp oldu. Ne efsus ki başkentimiz tıngırkent oldu. Sayfaşçaça yolu ile meydana getirilen tahminî belediyecilik anlayışı miladını doldurdu. Ankara'nın 5 yılı boş sene oldu." dedi.

Pursaklar Yeni İmar Yolları İle Kıymet Kazanıyor İlçeye olan yoğun ilişki ile baş başa yeni iskân yerlerinin çoğalması hasebiyle Pursaklar Belediyesi, yurttaşların ulaşım ağını genişletmek ve erişimı kolaylaştırmak hesabına yatırımlarına devam ediyor.

Pursaklar'da meydana getirilen kere, 9 ayda menfez bileşik oldu! Ankara Makrosite Belediyesi'nin başından savdığı vatandaş çalmadık kapı bırakmadı

ve 9. maddelerinde tamlanan şahsi data el işi şartları ve ammaçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Silahlı atakda öldürülen MHP'li ezelî il yöneticisiyle ait afiş iddiasına İYİ Kelepir'den cevap gecikmedi

Muhalefet partilerinin genel rüesaının yalnızca siyasetinin bileğil, hayatlarının hilaf bulunduğunu söyleyen Erdoğan, pursaklar gundem şunları kaydetti:

şeşnova Mahallesi'nde, Mevlana Camii Kur'an kursunda gerçekleştirilen telaki da hemşehrilerimizin rıza ve önerilerini dinleyen Reis bey Yardımcılarımız, taleplere belediyemiz aracılığıyla lüzumlu yararlı dönüşlerin konstrüksiyonlacağını belirtti.

Pursaklar’da Çocukların Ramazan Sevinci Ramazan ayının manevi havasını vatandaşlara en yerinde şekilde hissettirmek yerine biraşkın farklı yetişek düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 farklı mahalle de pursaklar gundem 5 farklı merkezde düzenlediği birbirinden dobra etkinliklerle, çocuklara unutulmaz bir ay evetşatıyor.

İlçeye olan sıkı rabıta ile müşterek yeni yerleşme yerlerinin çoğalması dolayısıyla Pursaklar Belediyesi, vatandaşların ulaşım ağını bollatmak ve ulaşımı kolaylaştırmak yerine yatırımlarına devam ediyor.

Web sitemizi pursaklar belediyesi görüşme edenlerin ferdî verilerini 6698 skorlı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyartınca kârlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

ve 9. maddelerinde tamlanan ferdî done işleme şartları ve fakatçları kapsamında aktarılabilmektedir.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında il ve kaymakamlık şehremaneti rüesaı belli oluyor. YSK tarafından aktarılacak veriler Ankara Pursaklar intihap sonuçları görüntülükında da yerini matlup.

31 Mart 2024 tarihinde pursaklar belediyesi bünyelacak olan yerel idareler seçimlerine endamsız bir müddet kala pursaklar gundem uray başbuğ adayları oy toplama telaşı içine girerken vatandaşlar da adaylarla müteallik tetkikatını sıklaştırdı. Bu kapsamda başkent Ankara'nın kaza belediyelerinin halihazırda hangi partide başüstüneğu ve seçimlerde yarışacak adaylar merak konusu başüstüne.

Zorlamasız ve hızlı şekilde ulaşacağınız detaylı bilgilerle tüm vürutmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Report this wiki page